Steigerhouten tuinset Vierhouten: eettafel met twee Spaanse banken en twee stoelen

Steigerhouten tuinset Vierhouten: eettafel met twee Spaanse banken en twee stoelen

Wie op zoek is naar een grote tuinset van steigerhout is op de juiste plaats bij Blankhout Meubelhal. Deze unieke steigerhouten tuinset is genaamd Vierhouten en bestaat uit diverse meubelen: een grote eettafel van 200 cm, twee Spaanse banken van 200 cm en twee stoelen met armleuningen. Dat maakt deze tuinset geschikt voor 8 tot 10 personen. Een goede keus als u een groot gezin heeft of vaak visite ontvangt. De steigerhouten tuinset is een mooie blikvanger op een terras en biedt comfort in al zijn robuustheid. Wij leveren standaard onbehandeld maar er zijn genoeg mogelijkheden bij ons om te personaliseren.

Welke kleur wilt u voor uw steigerhouten tuinset?

Het is mogelijk om deze steigerhouten tuinset door ons te laten behandelen met beits. Wij leveren vier verschillende kleuren beits. U kunt kiezen uit dover white, grijs transparant, pebbel en slate. Allemaal natuurlijke kleuren die uw tuinset het aanzien geven dat erbij hoort. Ook in tuinkussens leveren we verschillende mogelijkheden. U kiest een kleur en wij zorgen ervoor dat deze geleverd wordt. De tuinkussens zijn 6 cm dik en de stof is speciaal gemaakt voor outdoor activiteiten. Wilt u de afmetingen van de tuinset aanpassen? Bijvoorbeeld een langere of juist kleinere eettafel? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een steigerhouten tuinset die precies bij uw wensen past.

Levertijd

De levertijd van een onbehandelde steigerhouten tuinset is 4-6 weken. Een behandelde steigerhouten tuinset of op maat gemaakte steigerhouten tuinset duurt 6 - 8 weken.

Productopties

* Verplichte velden

€ 899,00