Steigerhouten tuinset Steenwijk: eettafel met Spaanse bank en drie stoelen met armleuningen

Steigerhouten tuinset Steenwijk: eettafel met Spaanse bank en drie stoelen met armleuningen

Deze steigerhouten tuinset hebben we bij Blankhout Meubelhal de naam Steenwijk gegeven. De set biedt voldoende plek aan 6 personen. Ideaal voor uw gezin om samen te ten, of gezellig met vrienden een koud drankje drinken op uw terras. De tuinset van steigerhout bestaat uit een eettafel van 200 cm, een Spaanse bank van 200 cm en drie stoelen met armleuningen. Deze set is in de webshop ook in de afmetingen 220 cm en 250 cm verkrijgbaar. Liever een andere afmeting? Ook dat is mogelijk. Neem dan even contact met ons op. Wij maken dan uw steigerhouten tuinset speciaal voor u op maat.

Pas uw steigerhouten tuinset aan naar uw wensen

Wij leveren onze meubelen standaard onbehandeld, maar dat staat natuurlijk in iedere tuin of op elk terras. Blankhout is ideaal om mee te werken en te behandelen, daarom bieden we de mogelijkheden om dit voor u te doen. Uiteraad kunt u ook zelf aan de slag. We hebben verschillen soorten beits: dover white, grijs transparant, pebbel en slate. De steigerhouten tuinset die u op de foto ziet is behandeld met de kleur slate en geeft u een alvast een idee van het eindresultaat ten opzichte van onbehandeld hout. Bij Blankhout Meubelhal staat topkwaliteit hoog in het vaandel. Wilt u liever de steigerhouten tuinset 'in het echt' zien? Kom langs in onze winkel.

Levertijd

De levertijd van een onbehandelde steigerhouten tuinset is 4-6 weken. Een behandelde steigerhouten tuinset of op maat gemaakte steigerhouten tuinset duurt 6 - 8 weken.

Productopties

* Verplichte velden

€ 899,00