Steigerhouten tuinset Jasper

Steigerhouten tuinset Jasper

Op zoek naar een steigerhouten tuinset? Bij Blankhout Meubelhal slaagt u altijd. Wij hebben verschillende modellen beschikbaar, geschikt voor iedere wens en tuin. Deze steigerhouten tuinset Jasper bestaat uit een eettafel en twee krukbanken. Een vrij strakke tuinset, die de uitstraling heeft van een luxe picknickbank. De eettafel is 200 meter lang en 95 cm breed. De banken zijn 160 cm lang en 38 cm diep. Dit is het standaard formaat. U kunt natuurlijk ook andere afmetingen bestellen. Deze afmetingen zijn zo afgesteld dat de banken 40 cm korter zijn dan de eettafel zodat ze precies tussen de poten van de tafel passen. Als u liever andere afmetingen zou willen, kunt u contact met ons opnemen. Wij maken dan uw steigerhouten tuinset Jasper op maat.

De steigerhouten tuinset die in ieder tuininterieur past

Deze steigerhouten tuinset Jasper is strak, modern en past thuis in ieder interieur. Niet alleen vanwege het strakke model, maar ook vanwege de mogelijkheden om uw tuinset te laten behandelen. U kunt deze steigerhouten tuinset natuurlijk onbehandeld laten leveren en zelf aan de slag gaan, of juist zo robuust houden. Maar u kunt de meubelen ook door ons laten behandelen. U kunt bij ons kiezen uit vier verschillende soorten kleuren beits. Het is ook mogelijk om een kussenset erbij te bestellen die u op de banken kunt leggen voor een comfortabel resultaat. Deze kussenset worden op maat geleverd en u heeft een ruime keuze in kleuren. Deze strakke steigerhouten tuinset komt in iedere tuin tot zijn recht.

Levertijd

De levertijd van een onbehandelde steigerhouten tuinset is 4-6 weken. Een behandelde steigerhouten tuinset of op maat gemaakte steigerhouten tuinset duurt 6 - 8 weken.

Productopties

* Verplichte velden

€ 499,00