Steigerhouten bed Stoer

Steigerhouten bed Stoer

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Op zoek naar een stoer en stevig bed?

Dit bed is door de 3 cm dikke steigerhouten planken zowel stoer als stevig. Het gaat makkelijk jaren mee en is helemaal op de rest van uw slaapkamer aan te passen. Het bed is namelijk leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Door twee opberglades mee te bestellen, van hetzelfde steigerhout, heeft het bed ook veel extra opbergruimte. U kunt alle kanten op met dit stoere steigerhouten bed.

Afmetingen steigerhouten bed

Het bed wordt als bouwpakket geleverd en heeft de volgende afmetingen:

» Breedte: van 80 cm tot en met 100 cm
» Lengte: van 190 cm tot en met 220 cm
» Hoofdeind: 90 cm hoog
» Voeteind: 60 cm hoog

U kunt dit bed helemaal naar eigen wens samenstellen. U kiest de kleur (u heeft keuze uit diverse kleuren lak, beits of verf) en de afmeting en wij regelen de rest.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder. We maken de steigerhouten planken op maat en behandelen deze met uw gewenste kleur. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een lattenbodem, Dreamex matras, opberglades en/of slaaplades gelijk mee te bestellen.

Mocht uw gewenste afmeting er niet bij staan, dan kunt u contact met ons opnemen.

Dit bed binnenkort bij u thuis

Bij onbehandelde meubelen hanteren wij een levertijd van ongeveer 2-4 weken. Bij behandelde meubelen hanteren we een levertijd van ongeveer 4-6 weken. Wilt u het bed bestellen? Vult u dan snel uw keuzes in!

 

€ 199,00