Dreamex matras

Dreamex matras

Matras voor een goede nachtrust

Bent u op zoek naar comfortschuim matras om heerlijk op weg te dromen? Dan is deze Dreamex het matras voor u. Dit matras ligt uiterst comfortabel waardoor u kunt genieten van een goede nachtrust en weer uitgerust wakker wordt. Helemaal wanneer u het combineert met één van onze sfeervolle houten bedden. Op dit comfortschuim matras slaapt u de aankomende jaren heerlijk.

Waarom kiest u voor een Dreamex matras?

Niets is zo belangrijk als een fris en schoon aanvoelend matras, zoals dit Dreamex matras. Het comfortschuim bestaat namelijk uit miljoenen kleine cellen die ervoor zorgen dat vocht goed wordt afgevoerd en het matras goed ventileert. Deze eigenschappen gecombineerd met de schimmelwerende en bacteriedodende kenmerken zorgen ervoor dat dit een heerlijk fris en hygiënisch matras blijft. Wat uw nachtrust ten goede komt.

Heeft u last van allergieën? Dan is dit een zeer geschikt matras. Het is namelijk anti-allergisch en reukloos. Dit betekent dat u tijdens het slapen geen last van bijvoorbeeld uw luchtwegen krijgt. U kunt fijn doorslapen zonder ongemakken op het Dreamex matras.

Matras HR45

De Dreamex is een comfortschuim matras HR45. HR staat voor High Resilience en geeft de veerkracht van het comfortschuim aan. Een hogere HR-waarde betekent dat het matras meer veerkracht heeft. Met een HR-waarde van 45 is dit matras een goede middenmoter. Het biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding. Over het algemeen wordt het afgeraden om matrassen onder een waarde van HR40 aan te schaffen, deze geven namelijk niet goede ondersteuning. Met dit matras HR45 haalt u een matras in huis dat een goede nachtrust biedt voor een scherpe prijs.

Productspecificaties

»Afmetingen: 90x200, 90x210 of 90x20 cm.
»Matrasdikte: 19 cm
»Hardheid: Medium

Staat uw gewenste afmeting er niet bij, neem dan contact met ons op.

Bestel nu uw Dreamex matras

Bestel dit matras nu bij Blankhout Meubelhal en slaap binnenkort heerlijk op een Dreamex matras. De Levertijd is afhankelijk van de voorraad.

Productopties

* Verplichte velden

€ 149,00