2 persoons steigerhouten bed Stoer

2 persoons steigerhouten bed Stoer

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Op zoek naar een sfeervol steigerhouten bed?

Geef uw slaapkamer karakter en sfeer met dit steigerhouten tweepersoonsbed. Het bed is helemaal gemaakt van onbehandelde steigerhout planken (3 cm dik), dit geeft het bed een landelijke uitstraling. Mocht een andere kleur toch beter in uw slaapkamer passen, dan heeft u bij ons ruime keus uit verschillende kleuren beits, lak en verf. Door meteen lattenbodems en Dreamex matrassen mee te bestellen slaapt u de aankomende jaren heerlijk op dit bed.

Afmetingen tweepersoons steigerhouten bed

Het steigerhouten bed wordt geleverd als bouwpakket en is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

» Breedte: van 120 cm tot en met 180 cm
» Lengte: van 200 cm tot en met 220 cm

Wij maken deze bedden zelf, daardoor is het ook mogelijk om maatwerk te leveren. De verschillende kleuren zijn hier een voorbeeld van, maar we kunnen ook het bed in afwijkende afmetingen leveren. U kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen.

Maak het bed compleet

U maakt dit bed helemaal compleet door meteen een lattenbodem en Dreamex matras erbij te bestellen. Bij de lattenbodem heeft u keus uit een standaard lattenbodem,  of een vaste bodem  met 28 latten.

Haal dit sfeervolle bed in huis

Bij onbehandelde meubelen hanteren wij een levertijd van ongeveer 3-5 weken. Bij behandelde meubelen hanteren we een levertijd van ongeveer 4-6 weken.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder. Wilt u het bed bestellen? Vult u dan snel uw keuzes in!

 

€ 239,00