Steigerhouten tuinset IJsselstein: vierkante eettafel met twee krukbanken

Steigerhouten tuinset IJsselstein: vierkante eettafel met twee krukbanken

Als u zoekt naar een bijzondere steigerhouten tuinset bent u bij Blankhout Meubelhal aan het juiste adres. Wij zijn de expert in houten meubelen en gaan graag voor u aan de slag. Wij bieden diverse modellen steigerhouten tuinsets aan, waaronder deze set IJsselstein. Deze set bestaat uit een vierkante eettafel met een vierkante kolompoot. De afmetingen van de eettafel zijn 133 cm bij 133 cm. Bij deze set horen ook twee strakke krukbanken van 130x38 centimeter. Deze maten zijn standaard, het is helaas niet mogelijk om via deze webshop een andere maat te bestellen. Uiteraard kunnen wij dat wel voor u maken. Neem bij interesse in deze steigerhouten tuinset even contact met ons op.

Zelf aan de slag of laat u uw steigerhouten tuinset door ons behandelen?

Gefelicteerd, uw nieuwe steigerhouten tuinset is binnen! Maar deze is nog onbehandeld. Zelf aan de slag dan maar? U kunt de tuinset van steigerhout natuurlijk ook door ons laten behandelen. Wij kunnen de set voor u in de beits zetten, in welke kleur u maar wilt. Bekijk de mogelijkheden van de kleuren beits in de foto's. Wij hebben de kleuren dover wit, grijs transparant, pebbel en slate beschikbaar. Iedere kleur is uniek. Naast deze behandeling kunnen we ook zitkussens leveren voor op de banken. Ook hierin heeft u keuze uit verschillende kleuren, denk bij voorbeeld aan donkerblauw, groen of taupe. Het is maar wat bij uw wensen past. Bestel vandaag nog uw steigerhouten tuinset bij Blankhout Meubelhal.

Levertijd

De levertijd van een onbehandelde steigerhouten tuinset is 4-6 weken. Een behandelde steigerhouten tuinset of op maat gemaakte steigerhouten tuinset duurt 6 - 8 weken.

Productopties

* Verplichte velden

€ 588,00